Houd jij ervan om te genieten? Doe je dit het liefste in een spa resort, maar kan je in je dagelijks leven niet genoeg tijd vrij maken om ernaartoe te gaan? Dan is een spa thuis misschien de optie die je nodig hebt om altijd te kunnen genieten en lekker te relaxen na een lange dag werken. Hoe zorg je er echter voor dat je een spa thuis hebt? Dat is een goede vraag. In dit artikel hebben we het over een aantal dingen die je kan installeren om in jouw huis een spa resort te maken!

Begin je spa met een douche

De douche is een van de belangrijkste dingen van een spa resort. Hier begin je namelijk mee voordat je ergens anders aan begint. Je hoort namelijk schoon te zijn voordat je een sauna of jacuzzi instapt. Zorg er daarom voor dat je alles in huis hebt om in de douche een spa resort treatment te krijgen. Installeer desnoods een buitendouche, zodat je gelijk de jacuzzi in kan stappen die je hebt laten installeren in de tuin!

Ga de sauna in!

Natuurlijk kan een sauna niet ontbreken in een spa resort en zeker ook niet in een spa resort thuis. Een sauna kan je in de badkamer of in de tuin installeren. Let wel op dat je bij een sauna in de tuin een goede wateraansluiting nodig hebt. Hiervoor is het misschien nodig om het watersysteem van het huis uit te breiden.

Sluit je spa treatment af in de jacuzzi

Als je toch het watersysteem uitbreidt kan je er ook een jacuzzi op aan sluiten! Vroeger leek in jacuzzi een dure investering, maar tegenwoordig is dat niet zo. Opblaasbare jacuzzi’s zijn nu in vele winkels verkrijgbaar voor acceptabele prijzen. Maar voor een echt spa resort is het advies om een vast jacuzzi te nemen, want met een vast jacuzzi kan je pas echt genieten van je welverdiende spa dag thuis.